Lakkforsegling

Vår ProTect lakkforsegling bidrar til å bevare nybil-utseende på lakken ved å forsegle
overflatene med et usynlig, keramisk belegg.

To-komponents lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen

Lakkbehandling er en høyteknologisk og avansert to-komponents beskyttelse. En overflate som behandles med lakkbehandling beskyttes mot nedbryting forårsaket av solens UV-stråler, sur nedbør, luftforurensinger, trafikksmuss, veisalt og andre kjemikalier.

Takket være de to komponentene og den bindingen som skapes mellom disse og mot lakken, får lakken en ekstra motstandskraftig beskyttelse som kan varer helt opp til 5 år.

Ved etterbehandling innen 12 måneder beholdes effekten og du kan fortsette å nyte nybil følelsen.

Lakkbehandling trinn for trinn

Før vi utfører behandling vil vi undersøke tilstanden på lakken på din bil - gjelder spesielt ved brukte biler. Bilen blir så vasket og avfettet, deretter åpnes porene i lakken gjennom polarisering, en metode som skaper en positiv ladning på overflaten av lakken. Det beskyttende produktet som påføres etterpå inneholder teflon som har en negativ ladning og trekker seg magnetisk inn i porene og låser seg fast i lakken gjennom ion-dannelse.

Lakken har nå en herdet overflate med dypere glans og lys som betydelig forbedrer motstand mot smuss og oksidasjon. Det er en fordel om lakkbehandlingen gjøres på en ny bil. På brukte biler kan det kreves maskinpolering før behandlingen kan utføres.

Vask

Lakkbehandling gjør at smuss ikke fester seg så lett på lakken og gjør bilen enklere å vaske. Normalt behøves bare en skikkelig avspyling, gjerne med høytrykk, og vask med en god bilsjampo. Skulle det allikevel sitte igjen smuss, kan ulike vaskemidler hjelpe.

Om bilen vaskes i maskin, bruk et moderne anlegg. Maskinvask kan være med å korte ned levetiden på behandlingen (pga. sterke kjemikaler i vaskehaller).
OBS! Fugleskitt etser på lakken og bør fjernes snarest.

Beskyttelsestid og etterbehandling

Om ovenstående anvisninger følges, vil lakkbehandling beskytte bilen i lang tid. For å beholde garanti og effekten av behandlingen bør lakken etterbehandles innen 12 måneder.