Alle biler trenger regelmessig originalservice for å være mest mulig trafikksikre, ha lavt forbruk og for at man skal unngå større framtidige reparasjoner.

Når du følger serviceheftets program for Toyota  Originalservice hos Toyota Oslo, vil du ha følgende fordeler:

 

1. Vi skifter utvendige lyspærer gratis for deg når du skulle ha behov for det – du betaler kun for pæren.

2. Ved hovedservice vasker vi din bil utvendig og vi foretar motorvask.

3. Tar du EU-kontroll sammen med service, får du avslag på service tilsvarende halv pris for EU-kontrollen.

4. Dagens biler har så avansert teknologi at det kreves spesialkompetanse og spesialutstyr på hvert bilmerke for å kunne utføre alle reparasjoner. For Toyota er det kun autoriserte Toyota-verksteder og deres teknikere som har dette.

5. Moderne biler inneholder mye elektronikk som, i likhet med din PC, trenger oppdateringer for å fungere best mulig. Som autorisert Toyota-verkstedet har vi alltid tilgang til de nyeste oppdateringer og andre modifiseringer som gjelder din bil. Ved servicebesøk hos oss, utføres dette som en del av vedlikeholdsprogrammet.

Ved sammenligning av våre originalservice priser med andre aktører, er det viktig å være oppmerksom på hva du faktisk betaler for. Det kan være store forskjeller i forhold til hvor mange punkter som utføres og hva som virkelig skiftes av deler, væsker og filtre.

 

Toyota Express Service- Tilbake på veien etter kun 60 minutter 
Få utført vedlikeholdet mens du venter – dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad. Når du leverer bilen til vedlikehold ønsker du som kunde at dette selvfølgelig utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag. Servicen tar kun 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender. Du møter opp til avtalt tid og bare 60 minutter senere, er du på veien igjen med en bil som har fått fullt vedlikehold.

Les mer om Toyota Express Service her

Toyota Helsesjekk på hver eneste service
Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien. Vårt autoriserte verksted er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk som er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektro­niske systemer. En slik oppdatering er vi som merkeforhandler alene om å kunne tilby via våre online systemer mot fabrikk.

Les mer om Toyota Helsesjekk her

 

Toyota Hybrid Helsesjekk 
Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din bils elektro­niske systemer. En slik oppdatering er vi som merkeforhandler alene om å kunne tilby via våre online systemer mot fabrikk. Inkludert i Toyota Hybrid Helsesjekk vil du også få 12 måneder/15 000 km forlenget garanti på hybridbatteriet. Denne garantien kan ved utført Toyota Originalservice forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.

Les mer om Toyota Hybrid Helsesjekk her

 

Toyota Eurocare
Når du kjøper en ny Toyota får du automatisk Toyota Eurocare i 12 mnd. Skulle du få problemer med din nye Toyota i Norge eller i en av 40 europeiske land, står Toyota Eurocare til disposisjon  24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året. Benytter du Toyota Originalservice hos Toyota Oslo får du automatisk nye 12 mnd/15.000 km (det som først inntreffer) i inntil 15 år. Det er ingen egenandel ved bruk av Toyota Eurocare.

Toyota Eurocare besørger veihjelp i følgende tilfeller:

1. Driftsstans

2. Ulykke

3. Uhell (tom drivstofftank, flatt batteri, punktering, mistet nøkler eller låst de inne)

Ler mer om Toyota Eurocare her